Welkom bij Wedden op Voetbal

Nieuwe wetgeving in België 🇧🇪

Vanaf 1 juli 2023 is het in België niet langer toegestaan om (online) reclame te maken voor sportweddenschappen, als gevolg van nieuwe regelgeving. Deze aanpassing in de wet heeft als doel consumenten te beschermen en gokverslaving te bestrijden.

Wij van Wedden op Voetbal zijn daarom genoodzaakt om onze website (tijdelijk) op slot te doen voor onze Belgische fans. Sorry!

Betfirst

Betfirst is de Belgische bookmaker voor het wedden op sport. Voornamelijk voetbalweddenschappen worden aangeboden via Betfirst. Lees hier onze uitgebreide review!

Direct spelen

Betfirst review

Home Bookmakers Betfirst

Het is 2012 als de Belgische gokwereld er een bookmaker bij krijgt. Betfirst laat zich in de afgelopen jaren flink gelden. Zo gaat het gokbedrijf samenwerkingen aan met een paar grote namen uit de sportwereld. Misschien kent u Betfirst wel als sponsor van KRC Genk. Ook bij de Keizer Karel Cup en de Superprestige Cyclocross duikt de naam Betfirst regelmatig. Het is wel duidelijk dat u hier te maken heeft met een bookmaker die zijn sporthart op de goede plek heeft zitten! Betfirst is daarnaast een van de meest innovatieve bookmakers die actief zijn in België. Op het wedplatform worden regelmatig nieuwe opties toegevoegd, van Prono Foot en Goal Rush tot Add2Bet en Multiway+. Wilt u weten of al die opties het wedden op voetbal leuker maken? Wij zoeken het voor u uit.

Een platform dat bomvol staat met extra features

Veel online bookmakers zijn toch wat voorzichtig als het op nieuwe features aankomt. Ze kijken eerst rustig naar wat de concurrentie doet voordat ze zelf stappen ondernemen. Betfirst pakt het heel anders aan. Dit gokbedrijf is juist die ene concurrent die altijd een stapje voor loopt. Betfirst is voortdurend aan het experimenteren. Deze aanpak heeft tot nu toe al meerdere interessante opties opgeleverd. Met Add2Bet kunt u bijvoorbeeld nieuwe selectie toevoegen aan weddenschappen die heeft ingediend. Dat is erg handig als u van een enkelvoudige weddenschap een combi bet wilt maken. De kans is groot dat u ook Multiway+ regelmatig gaat gebruiken. Hiermee kunt u meerdere weddenschappen binnen één voetbalmatch afsluiten. Komt dit u bekend voor? Dat kan, want deze optie is inmiddels bij meer bookmakers terug te vinden. Al heet het dan geen Multiway+, maar Bet Builder of Build-A-Bet.

Betfirst kiest niet alleen voor opties die het wedden op voetbal spannender of gevarieerder maken. Het is minstens zo interessant om u te verdiepen in functies die de winst krikken. Met het jackpotspel Prono Foot levert u misschien wel tienduizenden euro’s op. Dat geld krijgt u natuurlijk niet zomaar. Alleen als u tien of zelfs vijftien wedstrijden goed voorspelt, komt u in aanmerking voor die jackpot. Als dit iets te hoog gegrepen is, dan kunt zich altijd nog verliezen in de Goal Rush.

Ondanks al deze extra opties blijft het platform van Betfist verrassend overzichtelijk. De website is logisch ingedeeld en de donkere kleuren zorgen ervoor dat het geheel rustig oogt. Hierdoor kunt u zich goed concentreren op datgene wat echt belangrijk is, en dat is het aankruisen van de juiste uitslag op uw wedcoupon.

Maak snel uw keuze uit het ruime aanbod

Snelheid is soms cruciaal bij het wedden op voetbal. Zodra een mooie wedstrijd op het punt van beginnen staat, heeft u geen tijd te verliezen. Gelukkig leidt Betfirst is via kopjes als ‘zo meteen’, ‘meest ingezet’ en ‘matches van vandaag’ binnen no time naar de juiste pagina. Eigenlijk maakt het weinig uit of u een wedstrijd zoekt die zo begint óf dat u liever wat langer de tijd neemt om u voor te bereiden. De hele dag door zijn er namelijk genoeg interessante sportweddenschappen om uit te kiezen.

Met name voor de voetbalfan valt er veel te kiezen bij deze bookmaker. Betfirst biedt weddenschappen aan uit meer dan 130 verschillende voetbalcompetities. Het grote aantal lagere divisies is opvallend. Liefhebbers van Spaans voetbal kunnen dus net zo makkelijk wedden op de Segunda División als op de topclubs in La Liga. Zelfs de jeugddivisie uit Turkmenistan kan bij Betfirst goed zijn voor de winst. Regionale liga’s, vrouwenvoetbal of de klassieker tussen twee topclubs uit de grote Premier League of Serie A: Betfirst lijkt weinig onderscheid te maken. Hierdoor is deze bookmaker een opvallende verschijning op de Belgische gokmarkt. Uiteraard komen ook toernooien als de Champions League, het Europees Kampioenschap, de Copa América en de Asian Cup gewoon voorbij. Met meer dan honderd verschillende wedopties bij de grote toernooien en competities valt er bovendien genoeg te kiezen. En als het aanbod bij de pre-match weddenschappen u niet aanstaat, kunt u altijd nog gaan voor een live weddenschap.

Een van de beste bookmakers voor live voetbalwedden

Bookmaker Betfirst is een van de belangrijkste aanbieders van live weddenschappen. Natuurlijk, er zijn veel meer online gokplatforms waar u live kunt wedden op voetbal. Maar er zijn maar weinig platforms die alles zo goed voor elkaar hebben als Betfirst. Een groot pluspunt is Betfirst TV. Via deze livestream tal van wedstrijden live te volgen. Betfirst doet er alles aan om week na week interessante matches te kunnen tonen. Voor u het weet, zit u te kijken naar het beslissende duel in de Bundesliga, Serie A of de Premier League. Of misschien bent u benieuwd naar de strijd om de Croky Cup of de Turkse Beker. Uiteraard heeft u tijdens de match 90 minuten de tijd om in te zetten. Heeft u eenmaal ingezet en lijkt het erop dat u gaat verliezen? De cash-out optie is bij veel wedstrijden gewoon aanwezig. Maar u verwacht waarschijnlijk ook niets anders van een bookmaker die zoveel extra features op zijn website heeft staan.

Live wedden krijgt veel aandacht bij Betfirst. Sterker nog, de bookmaker probeert een zo compleet mogelijk plaatje te creëren. In het live schema ziet u bijvoorbeeld direct staan welke wedstrijden de komende uren geprogrammeerd staan. Via live score houdt de bookmaker u dan weer op de hoogte van de actuele standen. Heeft u helemaal geen tijd gehad om de matches te volgen, dan ziet u in de resultaten precies hoe de 90 minuten zijn verlopen. Die informatie kan heel nuttig zijn voor eventuele toekomstige weddenschappen. 

Wedden via de Betfirst app

Betfirst is echt zo’n bookmaker die voortdurend op zoek is naar manieren om het voetbalwedden nóg spannender of nóg toegankelijker te maken. Een mobiele app mag dus niet ontbreken! Betfirst zorgt er met de app voor dat u op elk gewenst moment een gokje kunt wagen. De informatie die via de app beschikbaar is, is al net zo uitgebreid als de informatie op de reguliere website. Met één klik verschijnen bijvoorbeeld allerlei statistieken op uw scherm. Hoe goed zijn de teams in vorm? Hoe is het seizoen voor de clubs tot nu toe verlopen? En hoe zit het met blessures en het gemiddelde doelsaldo? Als u in de statistieken duikt, weet u alvast een beetje wat u van de wedstrijd kunt verwachten. Natuurlijk heeft u via uw telefoon ook toegang tot Betfirst TV. Tenminste, zolang u voldoende speelsaldo heeft. De live match tracker en push-notificaties houden u op de hoogte als u geen tijd heeft om naar de wedstrijd te kijken waar u op heeft ingezet. U hoeft dus niets te missen als u via de app van Betfirst speelt.

Zijn gemiddelde quoteringen voor u goed genoeg?

Bookmaker Betfirst heeft alles goed voor elkaar. Of eigenlijk, bijna alles. Want waar Betfirst een echte uitschieter is op het gebied van live wedden en het aanbieden van extra opties, is het bedrijf soms wat voorzichtiger met de quoteringen.

Als u de quoteringen vergelijkt met die van concurrenten als Unibet, Bet777, Bwin en Betway, dan merkt u direct dat Betfirst winsttechnisch niet altijd de beste keuze is. Er zijn absoluut weddenschappen te vinden waarbij de bookmaker hoog inzet. Maar over het algemeen liggen de quoteringen van Betfirst ergens rond het gemiddelde. De bookmaker compenseert dit wel enigszins met de Lucky Boosts. Onder deze noemer plaatst Betfirst alle weddenschappen die verhoogde quoteringen hebben. Durft u het aan om meerdere weddenschappen te combineren, dan heeft Betfirst nog iets anders voor u in petto: Combo+. De extra winst kan hierbij oplopen tot 50%. Wees echter voorzichtig, want Combo+ brengt flink wat risico met zich mee.

Veilig geld storten en uitbetalingen aanvragen

Combo+ laat het risico van een middagje voetbalwedden behoorlijk stijgen. Al brengt elke weddenschap natuurlijk risico met zich mee. Zelfs wedstrijden die vooraf een duidelijke favoriet hebben, kunnen heel anders lopen dan u had verwacht. Gelukkig is dit meteen het enige risico waar u rekening mee moet houden. De bookmaker beschikt namelijk over een officiële licentie voor de Belgische gokmarkt. Hierdoor weet u zeker dat wedden bij Betfirst heel veilig is.

Op het goed beveiligde platform van Betfirst kunt u probleemloos uw geldzaken regelen. Het maakt niet uit of u geld wilt storten via Bancontact, Skrill, Neteller, PayPal, Ticket Premium of de Betfirst Cash Card. Want ongeacht welke methode u kiest, Betfirst zorgt er sowieso voor dat het geld via een beveiligde verbinding in uw account terechtkomt. Stortingen worden normaal gesproken direct verwerkt. Vraagt u een uitbetaling aan, dan kan het tot vijf werkdagen duren voordat het geld bij u binnen is. Maar dat is bij andere bookmakers niet anders.

Zo neemt u contact op met de Betfirst klantenservice

Iedere voetbalwedder stelt weer andere eisen aan een bookmaker. Toch is een professionele, vriendelijke en vooral goed bereikbare klantenservice voor iedereen belangrijk. Betfirst heeft zo’n klantenservice. Bij vragen/problemen kunt u tussen 9.00 uur en 22.00 uur contact opnemen via de chat. Tussen 12.00 en 20.00 is het ook mogelijk om telefonisch contact te zoeken met de helpdesk. Heeft uw vraag niet zo’n haast, dan kunt u altijd terugvallen op het contactformulier op de website. Betfirst doet er alles aan om ook deze vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

Beoordeling
Stortingsmethode Bankoverschrijving, Bancontact, Paysafecard, Paypal, Hipay, Skrill
Ga naar website
toggle off
Gokreclame uitschakelen.