Welkom bij Wedden op Voetbal

Nieuwe wetgeving in België 🇧🇪

Vanaf 1 juli 2023 is het in België niet langer toegestaan om (online) reclame te maken voor sportweddenschappen, als gevolg van nieuwe regelgeving. Deze aanpassing in de wet heeft als doel consumenten te beschermen en gokverslaving te bestrijden.

Wij van Wedden op Voetbal zijn daarom genoodzaakt om onze website (tijdelijk) op slot te doen voor onze Belgische fans. Sorry!

Unibet

Unibet is de Belgische bookmaker voor het wedden op sport. Voornamelijk voetbalweddenschappen worden aangeboden via Unibet. Lees hier onze uitgebreide review!

Direct spelen

Unibet review

Home Bookmakers Unibet

Unibet is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de grootste en bekendste bookmakers van Europa. Zodra u zich in dit online wedkantoor verdiept, merkt u meteen waarom! Unibet heeft alles gewoon goed op orde. Het platform is gebruiksvriendelijk, er is een livestream aanwezig en ook met de quoteringen kunnen de meeste wedders prima uit de voeten. En niet onbelangrijk: er is volop aandacht voor Belgisch voetbal. Want sinds Unibet over een licentie beschikt voor België, doet de bookmaker er alles aan om zijn stempel op onze gokmarkt te drukken.

Het verhaal van Unibet begint in 1997

Het is 1997. De Zweed Anders Ström start vanuit zijn woning in Londen een eigen gokbedrijf op. Het lukt hem al snel om een licentie te verkrijgen voor de Britse markt. Hierdoor kan Unibet in 1998 officieel van start. Eerst met het aanbieden van telefonische weddenschappen, maar het duurt niet lang voordat er een online gokplatform staat. Naast een Engelstalige website wordt er ook meteen een Zweedstalig platform gelanceerd. Op deze manier maakt Ström iedereen duidelijk dat hij zijn Scandinavische roots graag trouw blijft.

Inmiddels is er van dat thuiskantoor in Londen weinig meer over. Unibet is een van de belangrijkste spelers op de internationale gokmarkt, en daar hoort natuurlijk een groot hoofdkantoor op Malta bij. Vanaf deze thuisbasis probeert de bookmaker langzaamaan de hele wereld te veroveren. Met miljoenen spelers uit tientallen verschillende landen lukt dat aardig.

Unibet gaat voor een mooi platform en goede service

Als het aankomt op het ontwikkelen van het online gokplatform, heeft Unibet de afgelopen 20 jaar goed gebruikt. Er staat een gebruiksvriendelijke en overzichtelijk website, die er ook nog eens mooi uitziet. De sportfoto’s werken uitnodigend, en de groen-wit-zwarte huiskleuren laten er geen twijfel over bestaan dat u bij Unibet bent. Toch is het vooral de duidelijk opmaak waarmee deze bookmaker punten scoort. U ziet in één oogopslag welke sportwedstrijden er bezig zijn en welke er binnenkort starten. Want u weet, soms is er een geen tijd verliezen als u gaat wedden op voetbal!

Een mooi platform is één, maar uiteindelijk draait het ook om een goede service. U wilt een bookmaker die u snel van dienst is als u tegen problemen aanloopt. Unibet stelt hierin zeker niet teleur, al is het wel even zoeken naar de juiste route als u net nieuw bent. Waar u bij andere bookmakers vanaf elke pagina op de website de live chat kunt opstarten, zit deze bij Unibet enigszins verstopt. U moet echt naar de helppagina en u daar door de vragen heen werken. Pas dan krijgt u de mogelijkheid om de chat op te starten. Elke dag tussen 10.00 uur en middernacht kunt u chatten met een Vlaamstalige medewerker. Buiten deze openingstijden is er altijd nog de internationale chat om op terug te vallen. Heeft u vraag minder haast? Via info-benl@unibetsupport.be komt uw bericht snel bij de bookmaker terecht.

Laat u inspireren en ontwikkel uzelf tot een betere wedder

De klantenservice helpt u bij allerlei praktische vragen. Maar soms heeft u ook gewoon behoefte aan tips of u wilt even sparren met andere wedders. Unibet is een van de weinige bookmakers die dat mogelijk maakt. Via de Unibet Community komt u namelijk gemakkelijk in contact met andere mensen die bij deze bookmaker wedden. Op het forum kunt vragen stellen, discussiëren en ervaringen uitwisselen. Dit helpt u ongetwijfeld om een betere wedder te worden. Wilt u liever wat meer concrete tips voor de wedstrijden die gaan komen? In dat geval biedt de Unibet blog uitkomst. Deze bookmaker doet er duidelijk alles aan om u een zo compleet mogelijk pakket te bieden.

De Unibet Community en Unibet blog zijn niet de enige plekken waar u waardevolle informatie vindt voor u weddenschappen. Want natuurlijk heeft deze bookmaker ook volop statistieken online staan. Bent u nieuw in de wereld van het voetbalwedden, dan zijn de Match Insights erg handig. Met zinnen als ‘Frankfurt heeft 5 van zijn laatste 7 wedstrijden verloren’ krijgt u snel een goed beeld van wat u tijdens de match te wachten staat. Op deze manier maakt Unibet het wedden toegankelijk voor iedereen met een liefde voor sport.

Waar kunt u allemaal op wedden?

Tips en statistieken van Unibet leiden u elke keer weer naar andere weddenschappen. Er zijn dan ook heel wat competities en wedopties om uit te kiezen. Unibet volgt het voetbal in zo’n 35 verschillende landen. De bookmaker beperkt zich daarbij niet alleen tot de allerhoogste voetbalcompetities. Natuurlijk, de Bundesliga, Serie A, Ligue 1 en Premier League zijn enorm boeiend om te volgen. Maar als echte voetbalwedder weet u ongetwijfeld dat de lagere divisies soms veel winstgevender kunnen zijn. Unibet geeft u de kans om te wedden op bijvoorbeeld de Dritte Liga of Championnat National. Hiermee onderscheidt de bookmaker zich echt van veel van zijn concurrenten.

Zodra u een interessante wedstrijd heeft gevonden, moet u nog op zoek naar de perfecte weddenschap. Vooral bij de grote competities en toernooien is het aanbod groot. Standaard weddenschappen als Correcte Score, Both Teams to Score en Asian Handicap worden bij Unibet afgewisseld met opties als No goal, No Bet en ‘Eintracht Frankfurt wint na een achterstand van één doelpunt’. Daarnaast kun je je weddenschappen altijd nog personaliseren met behulp van de Bet Builder. Unibet is hierin niet uniek, maar de bookmaker was wel een van de eersten die deze functie in de website integreerde.

Live wedden op Belgisch voetbal

Unibet is een bookmaker met Zweedse roots, maar het bedrijf wil het liefst heel de wereld veroveren. In België is de bookmaker alvast goed op weg. Unibet is niet voor niets gebombardeerd tot officiële Pro League Partner. Om extra wedders te trekken, is het aanbod qua Belgisch voetbal in de afgelopen jaren bovendien flink uitgebreid. Het ene moment verdiept u zich in de Pro League of Proximus League, terwijl u het andere moment kiest voor een wedstrijd bij de Eerste Klasse Amateurs. Uiteraard ontbreekt ook de Croky Cup niet.

Al dat Belgische voetbal wordt nóg interessanter als u kiest voor een live weddenschap. U volgt de wedstrijd op de voet en als het moment daar is, plaatst u uw weddenschap. Maar ja… dan moet u wel weten wat dat juiste moment is. Unibet TV is daarin onmisbaar. Via deze livestream worden elke dag namelijk tientallen verschillende sportwedstrijden uitgezonden, waaronder wedstrijden in de Jupiler Pro League. U hoeft dus niet in het stadion te zitten om de match goed te kunnen volgen. Unibet TV is in principe beschikbaar voor iedereen met een spelersaccount. De enige eis is dat uw account een positief saldo heeft. En dat zal voor de meeste gokkers geen enkel probleem zijn.

Alles is goed geregeld, maar…. hoe zit het met de quoteringen?

Wie voor Unibet kiest, kiest voor een bookmaker met ervaring. De bookmaker heeft sinds eind jaren 90 alle tijd gehad om te bouwen aan een gebruiksvriendelijk platform, waar u de meest uiteenlopende sportweddenschappen kunt aangaan. Wat dat betreft is alles goed geregeld bij Unibet. Alleen… hoe zit het met de quoteringen? U wilt toch ook wat winst maken als u gaat wedden op voetbal.

Voor de quoteringen let Unibet scherp op de concurrentie. Dit betekent niet dat Unibet er alles aan doet om die concurrentie af te troeven. De bookmaker kiest er eerder voor om de quoteringen op hetzelfde niveau te houden als bijvoorbeeld Bet777 en Betfirst. U zit dus zeker niet slecht bij Unibet, maar de allerhoogste quoteringen moet u hier niet verwachten. Toch zijn er maar weinig wedders die Unibet om deze reden links laten liggen.

Praktische zaken omtrent stortingen en uitbetalingen

Voordat u uw winst kunt gaan tellen, moet u eerst een aantal praktische zaken regelen. Oftewel, u moet zich registreren en een eerste storting doen. Registreren gaat bij Unibet net zo snel en makkelijk als bij de meeste bookmaker. Na het invullen van een paar persoonlijke gegevens bent u al de trotse eigenaar van een Unibet-account. Het is daarna alleen nog een kwestie van geld storten voordat u aan de slag kunt. Dat geld storten kost bij Unibet ook maar weinig tijd en moeite. Via bijvoorbeeld Bancontact of e-wallets als Skrill en Neteller heeft u uw saldo in een mum van tijd aangevuld. Voor veel stortingsmethodes geldt een minimum van 10 euro, maar er zijn uitzonderingen. Ook het minimale uitbetalingsbedrag varieert. Lees dus altijd even na wat de regels zijn voor de betaalmethode waar u voor kiest. Een pluspunt: het aanvragen van een uitbetaling is in principe gratis. Zelfs als u meerdere keren per maand op de uitbetalingsknop drukt, vraagt Unibet daar geen commissie voor.

Flexibel wedden dankzij de Unibet app

De internationale sportwereld draait 24/7 door. U zit natuurlijk niet de hele dag achter een laptop, maar uw telefoon heeft u vaak wel bij de hand. Dankzij de Unibet app (verkrijgbaar voor Android en iOS) kunt u heel gemakkelijk snel even een weddenschap plaatsen, geld storten, statistieken bekijken of inloggen voor de livestream. Net zoals over alle andere zaken heeft Unibet ook goed nagedacht over de app. Het resultaat is een snel en gebruiksvriendelijk platform, waardoor u niets meer hoeft te missen. De meldingen zorgen er bovendien voor dat u voortdurend weet hoe het ervoor staat met uw eigen weddenschappen. Aan service geen gebrek als u gaat wedden bij Unibet!

Beoordeling
Website www.unibet.be
Licentie België
Bonusvoorwaarden Zie website
Stortingsmethode Bankoverschrijving, Bancontact, Paysafecard, Paypal, Hipay, Skrill, Neteller
Uitbetaalmethode Bankoverschrijving
Ga naar website
toggle off
Gokreclame uitschakelen.