Welkom bij Wedden op Voetbal

Nieuwe wetgeving in België 🇧🇪

Vanaf 1 juli 2023 is het in België niet langer toegestaan om (online) reclame te maken voor sportweddenschappen, als gevolg van nieuwe regelgeving. Deze aanpassing in de wet heeft als doel consumenten te beschermen en gokverslaving te bestrijden.

Wij van Wedden op Voetbal zijn daarom genoodzaakt om onze website (tijdelijk) op slot te doen voor onze Belgische fans. Sorry!

Home Over ons

Over ons

Welkom op weddenopvoetbal.be! Dit is dé website voor voetbalfans die graag een gokje wagen. Het maakt niet uit of uw passie ligt bij het Belgische, Italiaanse, Engelse of Spaanse voetbal. Wij zijn er voor iedere voetbalfan die het maximale uit zijn weddenschappen wil halen. Handleidingen, tips, bookmaker reviews en interessant voetbalnieuws: dit alles vindt u gewoon op weddenopvoetbal.be. 

Wij leiden u stap voor stap naar de perfecte weddenschap

Er komt heel wat kijken bij het wedden op voetbal. Misschien zelfs veel meer dan u in eerste instantie denkt. U heeft een account nodig bij een bookmaker, u moet nadenken over de verdeling van uw gokbudget én u moet weten welke wedopties er allemaal zijn. Dan hebben we het nog niet eens gehad over het analyseren van de wedstrijdstatistieken en kennis van de verschillende wedstrategieën. Welke strategie past u op welk moment toe? Waar moet u op letten bij live weddenschappen? En hoe gaat u om met uw maandelijkse of wekelijkse gokbudget? Dit zijn allemaal zaken die u niet zelf hoeft uit te zoeken. Bij weddenopvoetbal.be leiden we u namelijk stap voor stap naar de perfecte weddenschap.

Voor de beginnende voetbalwedders starten we bij de basis. Maar ook als u een ervaren wedder bent, heeft u baat bij de vele tips, reviews en actuele sportberichten die op onze website staan. Zo leest u regelmatig over nieuwe wedstrategieën en natuurlijk houden we u op de hoogte van alles wat er in de voetbalwereld speelt. Zelfs voor de meest ervaren voetbalwedders valt er altijd iets te leren. 

Interessante voetbalwedstrijden en hoge quoteringen

Er wordt over de hele wereld gevoetbald, en dat levert elke week weer mooie wedstrijden op. U weet misschien heel goed welke wedstrijden uit de Jupiler Pro League er dit weekend op het programma staan. Maar de kans is klein dat u ook precies weet wanneer de Milanese stadsderby, de Spaanse Clásico én de finale van de Copa Libertadores worden gespeeld. Gelukkig hoeft u deze wedstrijden niet te missen. Wij brengen u namelijk op de hoogte van dit soort belangrijke voetbalwedstrijden, waarbij we u meteen een voorbeschouwing voorschotelen. Zo krijgt u alvast een goed beeld van wat u van de wedstrijd kunt verwachten.

Waar gewed wordt, zijn ook quoteringen. Hoge quoteringen kunnen u gemakkelijk over de streep trekken om alsnog te wedden op die ene wedstrijd die u normaal gesproken links laat liggen. Maar dan moet u wel weten dat die hoge quoteringen er zijn. Laat dat maar aan ons over! Zodra wij een mooie kans spotten, delen wij deze meteen met u. 

Vind de juiste bookmaker aan de hand van onze reviews

Als u wilt profiteren van hoge quoteringen, moet u natuurlijk eerst een bookmaker zien te vinden. Natuurlijk, er zijn tal van online bookmakers waar u binnen 2 minuten een account kunt aanmaken. Alleen is het de vraag of u dan bij de juiste bookmaker bent aanbeland. Er zijn genoeg online wedkantoren die simpelweg niet bij uw manier van spelen passen. Te hoge of juist te lage limieten, een beperkte bereikbaarheid van de klantenservice of het ontbreken van een livestream: dit zijn nog maar een paar van de vele redenen waarom sommige bookmakers wellicht niet bij u passen. Daar komt ook nog eens bij dat u zeker moet weten dat u bij een gokbedrijf uitkomt dat over de juiste licenties beschikt. Dit kan anders grote gevolgen hebben voor u als voetbalwedder.

Dankzij onze uitgebreide reviews hoeft u niet zelf rond te gaan spitten. Allereerst beoordelen wij alleen bookmakers die beschikken over die o zo belangrijke F+ vergunning van de Belgische kansspelcommissie. Zo kunt u volledig veilig wedden op voetbal. Daarnaast nemen wij alleen het beste aanbod voor België onder de loep. Dit zijn bookmakers van kwaliteit. Toch zegt dat nog niets over uw persoonlijke voorkeuren. Daarom nemen wij in onze reviews de meest uiteenlopende elementen mee zodat u een goed beeld krijgt van de voor- en nadelen. Alle bookmakers worden uitgebreid door ons getest, en wel met echt geld. Dit geeft ons de kans om een eerlijke en volledig onafhankelijke review te schrijven. Het is vervolgens aan u om daar de juiste bookmaker uit te filteren. 

Start uw leven als voetbalwedder met een voorsprong

Al deze kennis over bookmakers, wedstrategieën en al dat soort zaken meer, komt natuurlijk niet uit het niets. De afgelopen 10 jaar zijn we zelf heel wat voetbalweddenschappen aangegaan. En nog steeds wagen we regelmatig een gokje bij de bookmakers. We durven wel te stellen wat we een team van zeer gepassioneerde voetbalwedders zijn. Maar ook wij hebben het voetbalwedden moeten leren. We hebben fouten gemaakt, verkeerde beslissingen genomen en soms misschien iets te veel naar ons gevoel geluisterd in plaats van naar de feiten gekeken. Daar hebben we van geleerd. Inmiddels weten we heel goed wat werkt en wat juist de valkuilen van het voetbalwedden zijn.

Met weddenopvoetbal.be begint u alvast met een voorsprong aan uw leven als voetbalwedder. U hoeft namelijk niet zelf uit te vinden hoe het wedden op voetbal precies werkt. Bovendien vindt u hier alle interessante en actuele informatie op één plek. Dit bespaart u een hoop tijd, tijd die u liever aan uw voetbalweddenschappen besteedt. 

Wij zijn altijd neutraal, eerlijk en zeer actueel

Weddenopvoetbal.be is het perfecte startpunt voor al uw voetbalweddenschappen. We zijn namelijk dagelijks actueel met allerlei interessant voetbalnieuws. Als u onze nieuwspagina goed in de gaten houdt, weet u precies wat er in de voetbalwereld speelt. Dit helpt u weer om een slimme keuze te maken uit alle beschikbare voetbalweddenschappen. Bij alle informatie die we brengen, gaan we zo neutraal en eerlijk mogelijk te werk. Dit geeft u de kans om uw eigen conclusies te trekken en u te ontwikkelen tot de succesvolle voetbalwedder die u wilt zijn!

toggle off
Gokreclame uitschakelen.