Welkom bij Wedden op Voetbal

Nieuwe wetgeving in België 🇧🇪

Vanaf 1 juli 2023 is het in België niet langer toegestaan om (online) reclame te maken voor sportweddenschappen, als gevolg van nieuwe regelgeving. Deze aanpassing in de wet heeft als doel consumenten te beschermen en gokverslaving te bestrijden.

Wij van Wedden op Voetbal zijn daarom genoodzaakt om onze website (tijdelijk) op slot te doen voor onze Belgische fans. Sorry!

Ladbrokes

Ladbrokes is de Belgische bookmaker voor het wedden op sport. Voornamelijk voetbalweddenschappen worden aangeboden via Ladbrokes. Lees hier onze uitgebreide review!

Direct spelen

Ladbrokes review

Home Bookmakers Ladbrokes

Het Britse Ladbrokes is een van de oudste wedkantoren ter wereld. Ook in België heeft het bedrijf al tientallen jaren vaste voet aan de grond. Wedden bij Ladbrokes betekent dat u kiest voor een betrouwbare bookmaker met flink wat ervaring. Het prima wedaanbod en de servicegerichte klantendienst maken het wedden op voetbal alleen maar aantrekkelijker. Maar Ladbrokes scoort niet op alle punten even hoog. Wilt u weten of deze bookmaker aan uw eisen voldoet? Lees dan snel verder!

Een bookmaker met flink wat ervaring in de gokwereld

De naam Ladbrokes is u ongetwijfeld bekend. Het gokbedrijf is al sinds 1970 actief in ons land, en met meer dan 300 verkooppunten in België is de kans groot dat u in de afgelopen decennia weleens zo’n kantoor of winkel bent binnengelopen. Inmiddels bent u natuurlijk niet meer afhankelijk van die 300 verkooppunten die in de verschillende plaatsen te vinden zijn. In 2014 is er speciaal voor de Belgische gokmarkt een digitaal platform gekomen: Ladbrokes.be.

Met de komst van een online platform heeft Ladbrokes zijn positie in ons land flink verstevigd. Toch is deze bookmaker zeker niet afhankelijk van de Belgische spelers. Ladbrokes is ooit begonnen in Groot-Brittannië en vanuit daar probeert het gokbedrijf al decennialang om zijn wereldwijde ambities waar te maken. Als u kiest voor Ladbrokes, komt u terecht bij een van de oudste bookmakers ter wereld. Aan ervaring geen gebrek, want in 1886 wordt de eerste basis al gelegd. Het begint allemaal met het kopen en verkopen van racepaarden. Maar als (ver)kopers Schwind en Pennington gaan samenwerken met Arthur Bendir, stappen ze over op het aanbieden van sportweddenschappen. Ladbrokes gaat van start en de bookmaker is daarna nooit meer uit de gokwereld verdwenen.

Een betrouwbaar wedkantoor, maar hoe goed is de website?

Met al zijn ervaring klinkt Ladbrokes als de perfecte bookmaker. En dankzij de licentie van de Belgische Kansspelcommissie kunt u ook nog eens volledig legaal gaan wedden op voetbal. Maar een goede bookmaker moet natuurlijk aan meer eisen voldoen. Een gebruiksvriendelijk en overzichtelijk platform is bijvoorbeeld essentieel. Helaas valt er aan dat platform wel wat te verbeteren. Zo wordt u bij een eerste blik op de website meteen al overspoeld door veel informatie. Ladbrokes.be oogt chaotisch, iets wat deels veroorzaakt wordt door de vele extra wedopties die op de homepage achter elke wedstrijd staan. Kortom, het duurt misschien even voordat u zich echt thuis voelt op Ladbrokes.be. Toch loont het zich om de bookmaker een kans te geven. Als u uw weg op het platform eenmaal gevonden hebt, merkt u namelijk dat het heel gebruiksvriendelijk is. De pagina’s laden snel, de zoekfunctie werkt goed en de wedcoupon is heel overzichtelijk. Bovendien weet u dankzij het herkenbare rood-wit direct dat u bij Ladbrokes bent aanbeland. Een eerste kennismaking zegt soms niet alles.

Een app die wél ter zake komt

De sportwereld draait bijna 24/7 door. Net als veel andere bookmakers is Ladbrokes hier inmiddels handig op ingesprongen. Een mobiele app ontbreekt dus niet. Het voordeel van de app is dat er minder ruimte is voor onnodige informatie. Waar de gewone website soms wat chaotisch is, komt de Ladbrokes app veel meer ter zake. Minder afleiding betekent dat u zich beter kunt concentreren op uw weddenschappen. Wilt u liever geen app op uw telefoon installeren, dan is er altijd nog de mobiele website om op terug te vallen. Waar u ook bent, wedden bij Ladbrokes kan altijd en overal.

Extra wedopties voor liefhebbers van Belgisch voetbal

Toen Ladbrokes eind negentiende eeuw van start ging, richtte het bedrijf zich voornamelijk op paardenraces. Dat is inmiddels wel veranderd. Zo kunt u bij Ladbrokes onder andere wedden op tennis, basketbal, wielrennen en snooker. Of wat dacht u van cricket, windhondenraces of Gaelic football? Die Britse roots zijn bij Ladbrokes in ieder geval nog volop terug te vinden. Dat geldt ook voor het voetbal. Deze bookmaker heeft het hele jaar door aandacht voor de verschillende Engelse competities en bekertoernooien. Bent u geen fervent liefhebber van het Engelse voetbal, dan valt er gelukkig nog veel meer te kiezen.

Qua voetbalweddenschappen doet Ladbrokes echt niet onder voor de andere grote namen uit de gokwereld. Op het platform zijn competities uit meer dan dertig verschillende landen te vinden. Ladbrokes kijkt dus zeker niet alleen naar de grote voetballanden. En zeg nu zelf… soms is het toch erg interessant op te wedden op de competitie in Roemenië of Zuid-Korea? Tussen al dat voetbalaanbod is uiteraard ook ruimte ingericht voor het Belgische voetbal. Sterker nog, er zijn regelmatig extra wedmogelijkheden als het om de Jupiler Pro League of de Croky Cup gaat. In toernooien als Pro League Champions kunt u bijvoorbeeld de strijd aan met andere wedders. Met uw voetbalkennis (en natuurlijk een beetje geluk!) komt u misschien wel in de top van het klassement terecht. Dit kan u zomaar extra winst opleveren.

De uitgebreide statistieken zorgen voor een eerlijke strijd

Ladbrokes heeft elke dag heel wat weddenschappen online staan. De bookmaker wil hierbij graag eerlijk de strijd met u aangaan. Dat is wel te zien aan de vele statistieken die bij de wedstrijden staan. Vooral van de grote voetbalcompetities is veel informatie beschikbaar. De spelersstatistieken vertellen u meer over het aantal doelpunten, assists en kaarten van elke voetballer. Daarnaast ziet u precies hoe de onderlinge matches in het verleden zijn verlopen. Met het scoringsrendement (zowel van de totale wedstrijden als per helft), de marge bij winst en de situatie in uit- en thuiswedstrijden, geeft Ladbrokes veel meer informatie prijs dan veel andere online wedkantoren. Het is een eerlijke strijd tussen u en Ladbrokes, en dat kunt u alleen maar waarderen. Een klein nadeel is dat Ladbrokes geen extra wedtips geeft. Het is dus echt aan u om de statistieken te analyseren en interpreteren. Dat kan lastig zijn, maar probleem lost zich vanzelf op als u meer ervaring krijgt.

Live wedden bij Ladbrokes heeft zowel voor- als nadelen

Waagt u graag een gokje terwijl u naar de wedstrijd zit te kijken? Geen probleem, want Ladbrokes biedt ook de nodige live weddenschappen aan. Toch is Ladbrokes zeker niet de beste bookmaker als het gaat om live sportwedden. Zo is er wel een livestream, maar het aantal te kijken wedstrijden blijft enigszins achter bij de concurrentie. U doet er dus goed aan om eerst te kijken of uw favoriete competitie daadwerkelijk live bij Ladbrokes te zien is. Daarnaast creëert deze bookmaker wederom wat chaos als u naar het overzicht met live wedstrijden kijkt. De groene en rode pijltjes verspringen zo snel waardoor u amper een beeld krijgt van welke quoteringen zojuist zijn verhoogd of verlaagd. Dat maakt het live wedden op voetbal net wat lastiger. Gelukkig wordt dit enigszins gecompenseerd door de multilive-pagina. Op deze pagina kunt u namelijk tot zes wedstrijden tegelijk volgen. U bepaalt zelf welke wedstrijden er op uw scherm verschijnen. Met zes interessante matches voor uw neus wordt dat avondje voetbalwedden wel heel spannend!

Ladbrokes garandeert hoge quoteringen voor Belgisch voetbal

De meeste mensen verdienen geen bakken met geld aan hun voetbalweddenschappen. Dat hoeft ook niet, maar stiekem hoopt u bij elke weddenschap toch op hoge quoteringen. Ladbrokes doet het op dit vlak absoluut niet slecht. Bij de meeste competities en wedstrijden volgt de bookmaker dezelfde lijn als zijn grootste concurrenten. Het Belgische voetbal vormt hierop een uitzondering. En die uitzondering is zeker positief te noemen. Ladbrokes garandeert u namelijk de beste quoteringen voor de Jupiler Pro League. Een kleine kanttekening: Ladbrokes vergelijkt zijn quoteringen alleen met Unibet, Bwin, Betfirst, Napoleon en Bingoal. Komt u bij deze bookmakers toch een weddenschap tegen met een hogere waarde dan die van Ladbrokes? Via de klantendienst regelt u snel dat Ladbrokes de betreffende quotering omhoog gooit. Liefhebbers van Belgisch voetbal moeten Ladbrokes dus echt in de gaten houden. 

Goede service is essentieel voor Ladbrokes

Ladbrokes heeft inmiddels flink wat ervaring met het aanbieden van sportweddenschappen. Na al die jaren actief te zijn in de gokwereld, is de bookmaker één ding duidelijk geworden: goede service is essentieel.

Wie tijdens het wedden tegen problemen aanloopt, kan gewoon terecht bij de Vlaamstalige klantendienst. U kunt de medewerkers contacteren via telefoon, e-mail of live chat. Welke route u ook kiest, u wordt doorgaans snel en zeer professioneel geholpen. Tenminste, als u tijdens de openingsuren contact opneemt. Tussen 23.00 uur ’s avonds en 8.00 uur ’s ochtends moet u wat langer geduld hebben. Ladbrokes is nu eenmaal niet 24/7 bereikbaar. In de praktijk zorgt dat gelukkig zelden voor problemen. 

Een prima bookmaker voor beginnende wedders

De Ladbrokes klantendienst biedt hulp bij allerlei soorten vragen en problemen. Vooral voor beginnende wedders is het erg prettig om snel ergens terecht te kunnen. De goede klantenservice is niet het enige wat Ladbrokes zo toegankelijk maakt voor mensen die net hun eerste stappen in de gokwereld zetten. De lage stortingslimiet helpt namelijk ook mee. U hoeft maar 5 euro in uw account te storten om uw eerste weddenschap(pen) aan te kunnen gaan. Hiermee behoort Ladbrokes tot de meest laagdrempelige bookmakers van ons land. Geld storten kan via bekende methodes als Bancontact, PayPal, Skrill en Neteller. Het geld staat na betaling direct in uw account. Op een uitbetaling moet u iets langer wachten, maar Ladbrokes houdt zich keurig aan de 5 werkdagen die gewoon zijn in de gokwereld.

Beoordeling
Website www.ladbrokes.be
Licentie België
Bonusvoorwaarden Zie website
Stortingsmethode Bankoverschrijving, Bancontact, Paysafecard, Paypal, Hipay, Skrill, Neteller
Uitbetaalmethode Bankoverschrijving
Ga naar website
toggle off
Gokreclame uitschakelen.